eSIM BLACK FRIDAY DEALS

Black Friday is het ideale moment om een goedkoop sim only of eSIM abonnement af te sluiten! De beste deals hebben wij op een rij gezet. Welke Black Friday aanbieding kies jij?

1. Simyo (KPN) Actie: Black Friday!

✅ Black Friday deals: tot 72 GB per jaar gratis, extra hoge korting en géén aansluitkosten!
✅ Exclusief voor klanten met vast internet van KPN: gratis dubbele data én belminuten.

Bekijk Simyo (KPN) actie »

Simyo opereert als dochterbedrijf op het netwerk van KPN. Simyo is door de Consumentenbond al velen malen verkozen tot beste provider van Nederland! Wat ons betreft de beste keuze tijdens Black Friday. Wil je een abonnement op je eSIM? Kies dan bij stap 2 voor ‘eSIM’.


2. Vodafone (Ziggo)Black Friday

✅ €5 euro extra korting, dubbele data en meer extra’s exclusief voor klanten met vast internet van Ziggo!
✅ Deze maand Black Friday: extra korting per maand op alle abonnementen + gratis aansluitkosten.

Vodafone eSIM deals »

Zeker als Ziggo-klant, maar ook zonder klant te zijn scoor je deze week een zeer goedkoop abonnement met de Vodafone Runners! eSIM abonnement kiezen? Kies bij stap 3 dan voor ‘eSIM’.


3. T-MobileBlack Friday deal

 ✅ Tot €10 per maand korting in combinatie met vast internet van T-Mobile Thuis, óf bij meerdere mobiele abonnementen op één adres.
✅ Alleen deze week: GO GO GO deals. Geen aansluitkosten en extreem hoge korting, zeker in combinatie met T-Mobile Thuis. Overstappen is nu zeer aantrekkelijk!

Bekijk T-Mobile eSIM »

T-Mobile


T-Mobile biedt interessante eSIM abonnementen aan voor zowel particulieren als zakelijke klanten.
Tip: Kijk zeker ook even naar de combinatie met vast internet van T-Mobile Thuis. Dat geeft een zeer interessante combinatiekorting!


4. KPNBlack Friday

✅ Tot €5 korting exclusief voor klanten met vast internet van KPN.
Black Friday: €2,50 korting op Unlimited data óf 3GB + 2GB gratis!

Bekijk KPN actie »
Kies bij stap 3 voor ‘e-SIM’.

KPN eSIM is nu ook beschikbaar bij KPN zelf. Hoewel Simyo een goedkopere optie is (ook voor niet-KPN klanten) is een KPN abonnement ook gunstig voor mensen met vast internet van KPN. Zeker wanneer je kiest voor Unlimited data.


5. Andere providers? Niet beschikbaar

Wij hebben navraag gedaan bij alle andere providers in Nederland. Maar helaas: voorlopig zijn alleen Simyo (KPN), T-Mobile en Vodafone de enige providers die eSIM ondersteunen. Overstappen naar deze providers is de enige optie.

Uiteraard kun je je huidige abonnement bij je huidige provider behouden (op de fysieke simkaart) en een extra eSIM abonnement afsluiten bij T-Mobile of Simyo. Zo ervaar je direct de voordelen van twee abonnementen op één telefoon.


Hoe werkt het?

Het afsluiten van een eSIM abonnement werkt als volgt:

 1. Zoek het gewenste abonnement en sluit deze af bij de aanbieder. Kies bij Simyo bij stap 2 voor eSIM en kies bij T-Mobile voor eSIM only.
 2. Vul je persoonlijke gegevens in.
 3. Wacht op de bevestigingsmail van de provider. In de bevestigingsmail vind je een QR-code.
 4. Scan de QR-code en voila! Je abonnement wordt direct geactiveerd.

Meer weten over eSIM?

Wil je eerst meer weten over eSIM voordat je een abonnement afsluit?
Bezoek onze homepage voor meer informatie.

Ga naar de homepage »


3 gedachten over “eSIM BLACK FRIDAY DEALS”

 1. Heb een eSIM abonnement bij Simyo afgesloten… Bevalt goed zeg, erg blij mee. Sim-ingang houd ik vrij en zal ik gebruiken voor prepaid kaartjes op reis.

  Kwestie van tijd voordat die hele sim ingang verdwijnt natuurlijk.

  Beantwoorden
 2. Wanneer biedt KPN eindelijk de mogelijkheid om de eSIM van de Apple Watch te gebruiken? We zijn in Europa de enige met Ierland die nog steeds de eSIM niet ondersteunen van de Apple Watch.

  Beantwoorden
 3. Ik zoek een duo e sim met ook gewone sim combinatie voor gebruik met mijn huwei watch 3 . De Huawei heeft e sim die in combinatie kan werken via e sim met smartphone met sim . Niet te vinden .

  Beantwoorden

Plaats een reactie