Privacy & Cookies

Plaats een vraag of reactie ↓

Bij eSIM.nl hebben we een duidelijk doel voor ogen: een goedkoop eSIM abonnement voor mensen die gebruik willen maken van deze technologie. Om dat mogelijk te maken, slaan we gedurende je bezoek aan onze website gegevens van je op. Om je een advies op maat te kunnen geven over je vaste lasten hebben we bijvoorbeeld persoonlijke gegevens van je nodig en om je overstap zo makkelijk mogelijk te maken, plaatsen we cookies om onze website mee te optimaliseren.

Omdat we jouw besparing tijdens je eerste bezoek, maar ook later zo makkelijk mogelijk willen maken, slaan we bepaalde gegevens voor langere tijd op. We gebruiken jouw data uitsluitend om het jou makkelijker te maken en zijn open over het wat en het waarom.

Algemene informatie eSIM.nl

Wij vinden een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens van groot belang. Persoonlijke gegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd. Bij onze verwerking houden wij ons aan de eisen die de Algemene Verordening Gegevensverwerking stelt. De door jouw verstrekte gegevens worden via een beveiligde verbinding naar de door jou gekozen aanbieder verzonden zodat zij in staat zijn om de aanvraag af te handelen.

eSIM.nl is een handelsnaam van Kok Media. Voor de verwerking van gegevens die we nodig hebben voor het vergelijken en aanvragen van eSIM abonnementen is eSIM.nl gevestigd te Amersfoort en geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 59609222 verantwoordelijk.

Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 20 februari 2020.

Als je onze website bezoekt

Wanneer je gebruikt maakt van onze website, slaan we stukjes informatie op in je browser of op onze eigen servers. Dit doen we met cookies. Aan de hand van die cookies kunnen we we je herkennen en volgen tijdens je bezoek. Belangrijk om te weten: dit is volledig anoniem. We gebruiken de informatie uitsluitend om jouw volgende bezoek en dat van anderen beter te maken.

Google Analytics

Om te zien hoe jij en andere bezoekers onze website gebruiken en ervaren, maken wij gebruik van Google Analytics. Daarmee kunnen we de ervaring op onze website beter maken. Om je te herkennen als unieke gebruiker, ook als je op een ander apparaat terugkeert, plaatsen we hiervoor een cookie in je browser en verpakken we je vergelijking tot een niet te herleiden identifier. Daarmee kunnen we ook zien welke versie van een bepaalde pagina je bezocht hebt als hier we hier een test met twee versies op hebben lopen. Deze gegevens zijn 38 maanden geldig.

Als je eSIM prijzen vergelijkt

Om een vergelijking van eSIM abonnementen op maat aan te bieden, hebben we enkele gegevens van je nodig. Wij slaan deze gegevens op in je browser of local storage zodat je ze niet bij ieder bezoek opnieuw hoeft in te vullen. Deze cookie is een jaar geldig. We slaan deze gegevens ook op om eventuele problemen te kunnen achterhalen. Na een jaar anonimiseren we de vergelijking.

Overige bepalingen

E-mail

Op het moment dat je op onze website je e-mailadres achterlaat, kunnen we je benaderen via e-mail. We kunnen je e-mailadres gebruiken om je informatie te geven over de door jou aangevraagde producten, vragen we je om feedback om onze services te verbeteren en brengen we je op de hoogte als het tijd is om opnieuw over te stappen.

Social Media

Op onze site zijn social media buttons opgenomen. Op het moment dat je gebruik maakt van de social media diensten worden er ook gegevens doorgegeven aan de social media diensten. De beheerders van deze diensten verzamelen dan je persoonsgegevens. Wij hebben hier geen invloed op. Wij raden je aan de privacyverklaring van deze social media diensten te lezen voordat je van deze diensten gebruik gaat maken.

Beveiliging

Om inzage van persoonsgegevens van de gebruiker door onbevoegden te voorkomen, heeft eSIM.nl verschillende beveiligingsmaatregelen getroffen, waaronder maatregelen tegen ongeoorloofde toegang, gebruik, wijziging, onrechtmatige en onbedoelde vernietiging en onbedoeld verlies. De persoonsgegevens en handelingen van gebruiker worden beveiligd door het gebruik van geavanceerde technologie en veiligheidssystemen. Alle persoonlijke informatie die de gebruiker beschikbaar stelt aan eSIM.nl wordt verstuurd via SSL (Secure Socket Layer) coderingstechnologie. SSL is een uiterst veilig coderingssysteem dat persoonlijke- en transactiegegevens van de gebruiker beschermt. Wij houden statistieken bij op onze website, maar dit gebeurt te allen tijde geanonimiseerd.

Websites van derden

Deze verklaring is niet van toepassing op websites van derden (waaronder Aanbieders) die door middel van links met deze website zijn verbonden. Wij kunnen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met je persoonsgegevens omgaan. Wij raden je aan de privacyverklaring van deze websites te lezen alvorens van deze websites gebruik te maken.

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze verklaring. Het verdient aanbeveling om deze verklaring geregeld te raadplegen, zodat je van deze wijzigingen op de hoogte bent.

Inzage en wijzigen van je gegevens

De Algemene Verordening Gegevensbescherming geeft je als gebruiker belangrijke nieuwe rechten om meer controle te krijgen over de verwerking van je persoonsgegevens. Waarschijnlijk bezitten wij geen gegevens van jou na je website bezoek. Je hebt de mogelijkheid ons te verzoeken om de gegevens die wij van je hebben, te wijzigen of volledig te verwijderen. Neem hiervoor contact op met info*esim.nl.

Vind je dat we iets niet goed doen? Met klachten over onze behandeling van jouw gegevens kun je terecht op de website van de Autoriteit Persoonsgegevens.