Prepaid eSIM

Niet veel providers bieden het in Nederland aan, maar het is ook mogelijk om de eSIM prepaid te kopen. Je activeert daarbij een prepaid simkaart op de eSIM van bijvoorbeeld je Apple iPhone. Op deze manier kan je de eSIM op een laagdrempelige wijze uitproberen.

Bij Simyo is het mogelijk om een maandelijks opzegbaar abonnement af te sluiten voor slechts €5 per maand (200 belminuten en geen data).

Bevalt het niet? Dan zeg je je abonnement binnen één maand weer op!

Kies je toch liever voor prepaid? Dan kan je een prepaid eSIM aanvragen voor slechts €5.

Let op: hierbij dien je wel regelmatig je saldo op te laden en gebruik te maken van het telefoonnummer, omdat het anders komt te vervallen. Dit nadeel heeft een abonnement niet.

Wij raden een maandelijks opzegbaar eSIM abonnement aan, boven een prepaid eSIM kaart.

Waarom? Dat leggen we je in onderstaande vergelijking graag uit.

eSIM prepaid vs abonnement

Uit ervaring kunnen wij stellen dat het voor jou als gebruiker gebruiksvriendelijker is om een abonnement te bestellen in plaats van een prepaid simkaart. Zeker wanneer je kies voor een maandelijks opzegbaar abonnement.

Het goedkoopste maandelijks opzegbare eSIM abonnement koop je bij Simyo voor €5 per maand. Hiervoor krijg je 200 belminuten en geen data. Je kan wanneer je verbonden bent met wifi dan gebruik maken van bijvoorbeeld Whatsapp op dit telefoonnummer.

Een groot voordeel is dat je je telefoonnummer behoudt voor €5 per maand. Een prepaid simkaart moet je regelmatig opladen om het telefoonnummer actief te houden. De kosten per belminuut en MB ligt een stuk hoger dan bij een abonnement.